Recensies Stijl 55 -  interieuradvies Zwolle

Wat klanten vinden van interieuradvies Stijl 55

Gerard en Judith Damman - Zwolle

We zijn ontzettend blij met de deskundige hulp die Inge ons kon bieden met het inrichten van ons appartement. Ze heeft een juiste inschatting gemaakt over wat bij ons past en mooie kleuren geadviseerd. Het advies van Inge heeft ons geholpen keuzes te maken, we hebben nu een geweldig, appartement die we nooit zelf op die manier hadden kunnen inrichten. Inge weet echt wat ze doet en is een vakvrouw. Gerard en Judith Damman

23-10-2020

Marge Evers - Zwolle
Stijl55 heeft ons goed advies gegeven, we waren erg verrast van haar papieren presentatie.hierna zijn wij. Samen naar een meubelwinkel geweest en ook advies ontvangen van Inge ! Nu een jaar verder genieten wij nog steeds van onze nieuwe meubels en kleurkeuzes.
Ik heb veel vrienden en kennissen stijl 55 geadviseerd!
11-12-2020

Lydia Rijkens - Zwolle

"Al 23 jaar in dezelfde woning wonen en ineens heeft Stijl 55 mijn interesse. Een bezoek en een goed gesprek gehad.
En nu... iedere dag, word ik blij van mijn eigen woonkamer met kleine aanpassingen maar vooral door de goede adviezen. ik had het niet willen missen" !!

30-1-2018

Eva Flederrus - Zwolle
Inge is zeer vriendelijk, deskundig, heeft kennis van de nieuwste producten en uiteraard de actuele trends. Daarbij sluit ze heel goed en fijn aan bij wat de klant wil, wat er al is, wat behouden wordt en bouwt daarop verder. Het uiteindelijke advies is uitgebreid en voorzien van veel tips voor elke portemonnee. Wat ons betreft een aanrader!
24-03-2019
Malinda Hulsman - Zwolle

Hele fijne ervaring. Inge denkt goed mee en zorgt voor een mooi totaal plaatje. Werkt snel en is zeer flexibel met afspraken. Neemt alle tijd voor je, echt heel tevreden en fijn zaken mee te doen.

Oktober 2019

Minou Gosker- Hattem

"Inge geeft inspiratie en ideeën als je zelf even vast loopt met je interieur. Zeker de moeite waard om je eens te laten adviseren".

09-11-2018

Ines Hutten - Zwolle

"Inge luistert goed naar wat je wil en neemt hier ook de tijd voor zodat ze goed advies kan geven.

Ze is enthousiast en vol goed uitvoerbare ideeën".

28-10-2018

Liesbeth Dillema -  Oosterwolde

Prettige en rustige benadering. Goede tips. Fijn dat niet gelijk werd gedacht aan vervanging van spullen, maar ook aan opknappen: nieuwe kleur geven".

25-10-2018