Wat vinden klanten van interieuradvies van Stijl 55

Paul Dobben

Mijn vriendin en ik zijn erg goed geholpen door Inge! We wilden al behoorlijk lang een gezelligere woonkamer, maar we kwamen er steeds niet uit wat we precies wilden. Inge kwam bij ons thuis om alles te bekijken, waarna er prachtige adviezen volgden. Alles wat ze adviseerde bij het huisbezoek, inclusief foto's en links, in een uitgebreid document gemaild. Echt een aanrader!

3-10-2022

Margreth Nijkamp

Sinds zomer in Zwolle komen wonen in een fantastisch appartement. Echter had ik hulp nodig om de stijl die ik voor ogen had met een een kundig persoon te bespreken. Daar heeft Inge mij erg bij geholpen, ze gaf bevestiging maar zeker mooie tips die heb ik doorgevoerd. Ik zou Stijl 55 / Inge zeker aan een ieder aanraden.

30-12-2022

 

 

Bartho Versteeg

We namen onze meubelen mee naar de nieuwe woning. Maar.... het thuisgevoel wilde maar niet ontstaan. Lag het aan de kleuren? Aan de vloer? Aan de opstelling van de meubelen? Inge gaf met een aantal duidelijke adviezen uitkomst! Kleine ingrepen als minder spullen in een bepaalde hoek, een ronde salontafel plaatsen en de kleur van een muur veranderen. De eerste adviezen doorgevoerd en ons huis wordt steeds meer een thuis!

27-12-2022

Lisa v.d. Berg

Inge kan zich goed inleven en sluit goed aan bij haar klant. Ze is deskundig en had mooi ideëen en reageerde prettig op onze vragen. Wij hebben erg veel van haar adviezen overgenomen en zijn daar nog elke dag blij mee! Het betrof kleuren voor de muren, meubels, kunst, etc. Ze heeft eigenlijk de basis daarmee gelegd voor onze gehele benedenverdieping en een aantal kamers boven.

23-08-2022

Anne Slegten

Inge heeft niet een compleet interieuradvies bij onze verbouwing gedaan, maar heeft ons wel heel erg geholpen. Naast dat ze precies aanvoelde wat we wilden en wat onze stijl was, dacht ze erg praktisch mee. Ze dacht namelijk aan zaken waar wij niet aan dachten. Ze is benaderbaar en fijn in het contact.

21-09-2022

 

Lieke Evers

Inge heeft ons advies gegeven over het stijlen en inrichten van de nieuwe verdieping. Ze luisterde naar onze wensen en sloot aan bij onze stijl. We hebben een mooi en concreet advies gekregen. We zouden stijl 55 zeker aanraden!

26-09-2022

Gerard en Judith Damman - Zwolle

We zijn ontzettend blij met de deskundige hulp die Inge ons kon bieden met het inrichten van ons appartement. Ze heeft een juiste inschatting gemaakt over wat bij ons past en mooie kleuren geadviseerd. Het advies van Inge heeft ons geholpen keuzes te maken, we hebben nu een geweldig, appartement die we nooit zelf op die manier hadden kunnen inrichten. Inge weet echt wat ze doet en is een vakvrouw. Gerard en Judith Damman

23-10-2020

Marge Evers - Zwolle
Stijl55 heeft ons goed advies gegeven, we waren erg verrast van haar papieren presentatie.hierna zijn wij. Samen naar een meubelwinkel geweest en ook advies ontvangen van Inge ! Nu een jaar verder genieten wij nog steeds van onze nieuwe meubels en kleurkeuzes.
Ik heb veel vrienden en kennissen stijl 55 geadviseerd!
11-12-2021
K. Steendam - Zwolle
Voorafgaand aan onze verhuizing heeft Inge ons eerst bezocht om onze wensen in kaart te brengen; vervolgens heeft ze een advies uitgebracht, waarbij ze aansloot bij een speciaal behang dat wij hadden gevonden. Ze kwam o a met een kleur muurverf die wij nooit zouden hebben uitgezocht, maar die ons uitstekend bevalt. Ook gaf ze advies mbt de plaatsing van lasdozen om wandlampen op te monteren. Een idee dat we bij de verbouwingsplannen waren vergeten, maar wat zeer goed uitpakte. We kunnen Inge van harte aanbevelen voor interieuradvies!
11-7-2021

Lydia Rijkens - Zwolle

"Al 23 jaar in dezelfde woning wonen en ineens heeft Stijl 55 mijn interesse. Een bezoek en een goed gesprek gehad.
En nu... iedere dag, word ik blij van mijn eigen woonkamer met kleine aanpassingen maar vooral door de goede adviezen. ik had het niet willen missen" !!

30-1-2020

Eva Flederrus - Zwolle
Inge is zeer vriendelijk, deskundig, heeft kennis van de nieuwste producten en uiteraard de actuele trends. Daarbij sluit ze heel goed en fijn aan bij wat de klant wil, wat er al is, wat behouden wordt en bouwt daarop verder. Het uiteindelijke advies is uitgebreid en voorzien van veel tips voor elke portemonnee. Wat ons betreft een aanrader!
24-03-2020
Malinda Hulsman - Zwolle

Hele fijne ervaring. Inge denkt goed mee en zorgt voor een mooi totaal plaatje. Werkt snel en is zeer flexibel met afspraken. Neemt alle tijd voor je, echt heel tevreden en fijn zaken mee te doen.

Oktober 2019

Minou Gosker- Hattem

"Inge geeft inspiratie en ideeën als je zelf even vast loopt met je interieur. Zeker de moeite waard om je eens te laten adviseren".

09-11-2019

Ines Hutten - Zwolle

"Inge luistert goed naar wat je wil en neemt hier ook de tijd voor zodat ze goed advies kan geven.

Ze is enthousiast en vol goed uitvoerbare ideeën".

28-10-2018

Liesbeth Dillema -  Oosterwolde

Prettige en rustige benadering. Goede tips. Fijn dat niet gelijk werd gedacht aan vervanging van spullen, maar ook aan opknappen: nieuwe kleur geven".

25-10-2018